Война в Иран, Сирия, Либия – план от преди 10 години.

В интервю за „Демокрация сега“ генерал Уесли Кларк разказва за посещението си в Пентагона десетина дни след 11 септември, където научил, че вече е планирана война в Ирак. И то без никаква връзка с Ал Кайда. Той обаче научава и още – не само там ще бъде свалено правителството. Още на няколко правителства, съответно държави им предстояло да бъдат цели на американската военна машина.

Advertisements

One thought on “Война в Иран, Сирия, Либия – план от преди 10 години.

  1. Всички нормални хора в света са наясно кой стои зад всички пъклени планове и действия на Пентагона !… Това е еврейският ционизъм , заел САЩ като „щаб квартира“ още от времето на първата световна война , че до ден днешен !…Тези номади са си сложили фикс идеята да владеят света ( Нали господ е евреин за повечето вярващи от света !) !… Но това не може да продължава все по същият елементарен начин на пресъздаване на човешката история , така че , както „глобалното затопляне“ засяга климата на Земята , така и „лъжите и цинизмът “ на евреите ще доведе до съвсем ново мислене на Хомо сапиенс , така , че хората веднъж завинаги ще се убедят , че не може човешко същество да е господ , пък и било то … евреин !… Още пове , има достатъчно писания за това , които бяха откраднати от американците от националния музей в Багдат и това беше част от плана на евреите да господстват над света и над … човеците … В Земната история има такива моменти , в които и най-мощните сили , създадени от хората немеят и не струват пет пари … Искам да кажа , че евреите никога не са управлявали света , освен в съвременната ни история , а в миналото те просто са били елементарни роби … Не ми го побира умът , защо се възвеличават толкова , след като истината е проста и елементарна : просто трябва да намериш правилния източник и да го прочетеш !…

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.