КРАЯТ НА ИГРАТА – План за световно поробване

„Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие.“ – Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва…

Advertisements

2 thoughts on “КРАЯТ НА ИГРАТА – План за световно поробване

  1. Ако наистина тези идиоти се стремят към световно правителство от тук се потвърждава масонството, влиянието на клановете, тайните които обикновените хора не знаят, рептилите и други конспиративни теории /истини/. Да, ама те са въшливи и смъртни клечещи създания при изхождане и силно вярвам, че ако тези идиоти опитат насилствено да създадат световно правителство, ще се изправят пред далечна цивилизация, различна от човешкия вид, но някак си духовно свързана в с тях в същото време. Ще стане нещо ГОЛЯМО!

    • http://m.novini.bg/news.php?id=37816 ХАХ после как да не вярвам ,това е само едно от съвпаденията които идват като ехо при нас със закъснение 3-4 години,само дето магистралите ни ги продадоха на испанци и португалци преди щатските.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.