КРАЯТ НА ИГРАТА – План за световно поробване

„Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие.“ – Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва…

Advertisements

2 thoughts on “КРАЯТ НА ИГРАТА – План за световно поробване

  1. Ако наистина тези идиоти се стремят към световно правителство от тук се потвърждава масонството, влиянието на клановете, тайните които обикновените хора не знаят, рептилите и други конспиративни теории /истини/. Да, ама те са въшливи и смъртни клечещи създания при изхождане и силно вярвам, че ако тези идиоти опитат насилствено да създадат световно правителство, ще се изправят пред далечна цивилизация, различна от човешкия вид, но някак си духовно свързана в с тях в същото време. Ще стане нещо ГОЛЯМО!

    • http://m.novini.bg/news.php?id=37816 ХАХ после как да не вярвам ,това е само едно от съвпаденията които идват като ехо при нас със закъснение 3-4 години,само дето магистралите ни ги продадоха на испанци и португалци преди щатските.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s