Ционисткото безумие води света към сигурна гибел

© PressTV, Чуждестранно подкрепен боец в Сирия

 

Ционизъм. Разбира се ще Ви простим, че мислите, че това е крайна лудост. Крайната лудост е отвъд кошмарите; отвъд бълнуванията на извратени убийци; отвъд гротескни халюцинации, предизвикани от употреба на наркотици; отвъд това, което може да бъде намислено от пияния Неро; отвъд нещо замислено за рожденния ден на Калигула.

Или казано по друг начин е това, което САЩ, Саудитска Арабия, Катар, Турция, Йордания, Обединеното Кралство, ЦРУ, Мосад и някои други подготвят в Сирия. Да, твърдейки че са отговорни и рационални, тези самодоволни, корумпирани държави и организации са обвързани с финансиране, обучение и въоръжаване на самите уахабити, джихадитисти, салафити и бунтовниците на Ал-Кайда, които искат да унищожат не само Сирия, но и тях самите.

Твърдейки че разпространяват демокрация  (и ако Саудитска Арабия е демокрация, то аз съм конят на Калигула) те финансират, обучават и въоръжават тези, които ще унищожат както демокрацията, така и живота, свободата, човешките права, толерантността, благоприличието, стандарта на живот, интегрирането на жените – вие ги назовете. И, о да, уахабитите, джихадитистите, салафитите и  Ал-Кайда искат да убият всички християни, сикхи, индуси, евреи и в частност шиитските мюсюлмани.

Разбира се Западът твърди, че това е само финансиране и въоръжаване на „добри“ терористи в Сирия, но фактите показват, че „лошите“ (например Джабхат ал-Нусра   [Фронта на победата] , склонен към прерязване на гърла и ползване на задушаващ газ) по един или друг начин се сдобиват с все повече и повече оръжия).

Нещо повече, те се хвалят с това. Това е значението на признаването на Ал Кайда в Ирак, че е Ал Кайда; на сливането на Джабхат ал–Нусра в Сирия с Ал Кайда в Ирак; и на провъзгласяването на лидера на Джабхат–Нусра в Сирия в световен водач на Ал Кайда (Айман ал Зауахири). Много от тях – Ал кайда, уахабитите, джихадитистите и салафистите се сдружават, за да се борят за „Ислямска държава на Ирак и ал-Шам“, обхващаща за начало Ирак, Сирия и Леванта, но разширявайки се много скоро.


Чрез финансирането и въоръжаването на тези газови таласъми и зловещи убийци, Западът, Саудитска Арабия, Йордания, Турция и Катар се застрелват сами в стъпалото, крака, гърба и устата, защото създават нещо, което не могат да контролират.

Разбира се Лигата на арабските държави (управлявана от група безскрупулни плутократи) е изтъргувала със Запада, предоставяйки сирийското место на срещите на Лигата на чуждестранно подкрепената сирийска опозиция. Обаче ще дойде време, когато държавите членки на Лигата ще се изправят лице в лице със същите тези „лоши“ бунтовници. Това се дължи на факта, че Лигата прави грешката да въоръжава враговете си, докато през същото време си мисли, че може да ги контролира.

Каква заблуда! Лигата, Саудитска Арабия в частност, ще открие, че е направила нечувано груба грешка в опита си да унищожи Сирия. Дай оръжие на врага си и той ще го използва срещу теб. И никога не трябва да се забравя, че първият враг на Осама бин Ладен (съответно и на Ал Кайда) беше неговата родина (Саудитска Арабия), а не САЩ.  Но защо Западът създава нещо, което евентуално ще унищожи съюзниците му като Саудитска Арабия и Катар и може да се превърне в заплаха за самия Запад?

Отговорът е, че Западната външна политика в Средния Изток се контролира от Ционистки Израел, който иска всяко ислямско общество и всяка арабска държава разбити на парчета. Това е намерението на Ционистката същност да елиминира всяка съпротива срещу продължаващото разрастване на Израел в чужди земи от Сирия за север, към Египет на юг , през река Ефрат на изток.

Тогава малките ислямски и арабски единици ще се контролират чрез въздушни атаки и заплахата да бъдат унищожени с две или три от четиристотинте атомни и водородни бомби, които Израел притежава.

Саудитците, например, подкрепят плана на Израел, защото Западът подкрепя клептоманските, порочни самодържавници в Персийския залив в опитите им да потушат демократичните искания на поданниците им. В отплата на тази подкрепа, от самодържавниците се иска само да допуснат разрастването на Израел.

Разрастването на Израел стои зад въоръжаването на джихадистите, салафистите и т.н., за да се унищожи Сирия, която е единствен съюзник на Иран. Иран е най-силният противник на израелския нацистки геноцид  в Палестина.

Така крайната лудост на въоръжаване на машини за рязане на гърла и газови таласъми, които освен унищожаване на демокрацията, искат да убиват и всеки друг, наистина се случва като начин за помачкване на обществата от Средния Изток за благото на Ционистки Израел и като начин, чрез който Западът и Израел мислят, че могат да управляват света.

Но помислете за минута.

Дали уахабитски/салафистски режим в Дамаск би бил в полза на Израел?

Дали „Ислямската държава на Ирак и ал-Шам“ би била услужлив приятел, чието единствено желание е да угоди?

В живота трябва да внимаваме какво си пожелаваме. Израел става твърде самонадеян за собственото си добро и някой ден ще си получи заслуженото.

Източник

Превод: Искра Кунчева

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.