На кого правите услуга ако не гласувате?

Точно така драги сънародници. Това е „електората“ на България. Този сигурният, от който всички ще гласуват за водещите партии, защото са им били специално отпускани за целта бонуси и награди, и какво ли още не.

Электорат

КОЙ КЪДЕ СЕ ТРУДИ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ (това са числа събрани през 2009 година):

Министерски съвет и неговата администрация – 408 души

Министерства – 15, в това число:

МВР – 63 000 полицаи (тук винаги сме били на първо място в Европа на глава от населението – въпреки това оставаме и до ден днешен една от най-престъпните страни в ЕС. Само Франция ни подминава, малко) плюс 5 000 души администрация (предполагаемо).

Министерство на правосъдието – 6442 служители (тук влизат 4597 в системата на затворите и 1462 съдебна охрана)

Схващате ли? Цяла армия от хора, които пазят „някого“. Пазят се от вас драги ни сънародници.

Министерство на земеделието и храните – 2352

Министерство на извънредните ситуации – 2345 (тук са Гражданска защита – 1702 души и Тел.112 – 102 души)

Министерство на външните работи – 1700 души

Министерство на отбраната – 956

Министерство на икономиката и енергетиката – 709

Министерство на финансите – 670

Министерство на регионалното развитие и благоустройството – 655

Министерство на околната среда и водите – 468

 Има и още министерства…

 

Държавни агенции /създадени със закон/ – 12 480 души, в това число:

Агенция “Митници” – 576

Агенция за държавни вземания – … /крият си числеността/

Агенция за приватизация – 79

Агенция за социално подпомагане – 5008

Агенция по вписванията – 578

Агенция по геодезия, картография и кадастър – 383

Агенция “Държавен резерв и военновременни запаси” – 691

Агенция за информационни технологии и съобщения – 836

Агенция за метрологичен и технически надзор – 417

Има и още държавни агенции…

Изпълнителни агенции – 13 177 души, в това число:

“Държавна мрежа за сигурност и отбрана” – 950

“Автомобилна администрация” – 620

“Борба с градушките” – 723

“Главна инспекция по труда” – 491

“Морска администрация” – 328

“Проучване и поддържане на река Дунав” – 190

“Социални дейности на Министерството на отбраната” – 773

“За насърчаване на малките и средните предприятия към министъра на икономиката и енергетиката” – 248

“Рибарство и аквакултури” – 340

“Селекция и репродукция в животновъдството към министъра на земеделието и продоволствието” – 162

“Сортоизпитване,апробация и семеконтрол” – 322

 Има и още изпълнителни агенции…

Институт по метрология – 353 /има и Агенция за метрологичен и технически надзор – 417/

Главно управление на архивите при МС – 4513 /не архив, а планина, която се крие от вас/

Дирекция “Национален строителен контрол” – 514

Държавен фонд” Земеделие” – 1535

Държавни комисии /създадени със закон/ – 567 души, в това число:

“За енергийно и водно регулиране” – 118

“За сигурността на информацията” – 97

“За защита на конкуренцията” – 130

“За защита на потребителите” – 178

Има и още държавни комисии…

Национални служби – 13 240 души, в това число:

“Ветеринарно-медицинска” – 2084

Национална агенция“Пътна инфраструктура” – 2272 /350 души в Централното управление/

Национална агенция по приходите – над 8000

Национална служба”Растителна защита” – 541

Контролно-техническа инспекция към министъра на земеделието и продоволствието – 102

 Има и още национални служби…

download

Областни администрации – 2945 души

Селскостопанска академия – 2742

БАН – 8400

Патентно ведомство – 204

 Други, в това число:

10 центъра /над 300 души/2 театъра/”Кадрие Лятифова” в Кърджали и “Назъм Хикмет” в Разград /и правителствен авиоотряд – 82 души/

И още: Българска национална телевизия – 1900, Българско национално радио – 1500, Българска телеграфна агенция – 400 души

 И още, и още, и още!

Източник: bolgari.net

Kal-300x245

Големи, средни и малки шефове В ЦЯЛАТА ТАЯ АРМИЯ ЧИНОВНИЦИ РАЗПОЛАГАТ СЪС СЛУЖЕБНИ КОЛИ, ШОФЬОРИ И ДЖИЕСЕМИ; СЪС СЕКРЕТАРКИ И ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ; СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОЧИВНИ СТАНЦИИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ, ВЪОБЩЕ – С КАКВОТО ИМ ДУША САКА!!!

 ВСИЧКО ТОВА СЕ ИЗДЪРЖА ОТ НАРОДЕЦА

4369918522_c442539502-411x250

През 2009 година пенсионираните хора в България са наброявали 2 500 000. Много от тях ще се втурнат да гласуват, но водени от любимата си телевизия, контролирана от „ТЕЗИ“ същите, и четейки любимият си вестник контролиран от „ТЕЗИ“ същите. Дали няма да изберат партиите от винаги?

7313_425_282_7

3 000 000 от населението през 2009 година са били непълнолетни, безработни и социално слаби. Тук включете и циганите (да, не е обидно да наречеш циганин циганин), които с нетърпение очакват представлението на всички бъдещи избори – директно в „махалите си“. Безплатно бира, кюфтета, кебапчета и музика. Всичко плащано от държавните пари. Тези хора ще гласуват за водещите партии, тъй като тези партии разполагат с повече държавни финанси, които да похарчат за представлението си. Тези всичките са изключително добре подкрепяни от местните феодали на махалите (шефовете на НПО-тата свързани с Отворено Общество на Джордж Сорос). Тези роми ще видят единствено биричката и малкото кльопачка, защото нищо повече не им се дава от никъде. Можете да ги попитате сами.

izbori

1 600 000 са били работещите българи през 2009 година – смятайте от тях една трета (oколо 534 000) са били държавни чиновници и подсигурен електорат. Другите естествено също са сигурен електорат, защото частните работодатели имат лични интереси със властващите партии, които са на чело. Вече бяхме свидетели на това как от различни фирми принудиха със заплахи работниците си да ходят да подкрепят Бойко Борисов.

Сега също включете и гласовете на покойните български граждани – Бог да ги прости! На които така усърдно се използват от „гласовете“. 

Нашите сънародници живеещи в чужбина са още една бройка. Много от тях не са наясно с политическото положение в страната и са манипулирани от политическите ни сателитни телевизии (и зад границите на страната ни нямат спасение от „промивката“). Много голям процент от техните гласове са използвани без тяхното знание, просто като бройка.

Capture2

Разберете, че тази структура със задължаването на гласуване на служителите си се е установила с огромната помощ на бившата Държавна Сигурност (ДС) подкрепяна от Вашингтон, все пак нали ни предадоха и те, висшестоящите на нашата защита. Така хората, които дърпат конците от сенките остават подсигурени чрез „ВАС“. За това никога не се приемат закони, които да забранят приемането на тези „бивши“ агенти на държавни позиции. Те просто са вътре в играта все още, но това драги читатели не е комунизъм, не, това е в услуга на хегемонията на Вашингтон.

80220-300x225

Така че господа привърженици на по-малките партии или вие, които няма да гласувате: ПРЕЦАКАНИ СТЕ!

Ето ЕДНА малка статистика още от 2010 – 2011 година:

Колко получиха партиите от държавата?

479987_10200452689377222_1450438119_n

Допълнете до тези цифри и използването на мръсни пари от граничен трафик на наркотици и изпрани пари от престъпни организации на ДС и ЦРУ като ТИМ и картинката за сцената ще ви стане още по-ясна.

Така, че приятели – гласувайки за основните партии вие пак ще загубите. А вие държавни чиновници, които ще клекнете отново за да гласувате за началниците си, ще продължавате да предавате своите сънародници и нашата страна, и народ. Вие, приятели, които искате да гласувате с „невалиден вот“ също няма да направите абсолютно нищо. Вие, които няма да гласувате, отново няма да направите нищо съществено за промяната. Тези неща ги знаем всички, че няма да има полза от нашия глас в описаните по-горе варианти. Ние сме поставени в безизходица по отношение на това да ви дадем отговор, за какво можете да направите, защото няма партия, която да може да подкрепим и да застанем със вас. Изборът е да продължим с натиска, с протестите, с атаката към елита чрез всякакво средство до постигане на по-добър живот, но това ще стане само чрез премахването на старата и ръждясала система на „прехода“. Не става въпрос за анархия, а за организирано променяне на вътрешната инфраструктура до тоталното и превръщане в система на Пряка демокрация.

Ние не ви казваме не гласувайте, нито ви казваме например, че „еди кой си“ няма да се справи по-добре или ще се справи по-зле. ИЗБЕРЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ„ НАПРАВЕТЕ ГО ДОБРОВОЛНО„ ТОВА Е ВАШЕ ПРАВО!!!

Докато не вкараме престъпните банкери по затворите, престъпните политици по затворите, и до като не вкараме честни хора на заслужени работни държавни позиции – ние никога няма да се оправим нито като народ, нито като държава. Промяната започва от всеки един от вас.

Борбата продължава!

Advertisements

10 thoughts on “На кого правите услуга ако не гласувате?

 1. Един много добър анализ, който ме нахъсва още повече да се боря, за да се върне България на народа и децата ни, а не да се вайкам и да си скубя косите и да оплаквам “…ех Българио Българио….“

  • Действие: Принтираш 100-200 и лепиш / раздаваш. Да използваме „изборите” им за гражданска мобилизация

   НЕ НА ИЗБОРИТЕ БЕЗ ИЗБОР!
   НЕ на лъже-алтернативите, издигнати без вас!
   НЕ на лъже-протестите „на парче”, прикриващи ГЛАВНИЯ проблем –
   КОЙ РЕАЛНО РЕШАВА и ПРИЛАГА взетите решения. Всичките им „алтернативи”, „бои” и „гербове” оставят ВЛАСТТА в ръцете на бандата, поробила България!
   САМИ ИЗДИГНЕТЕ вярната алтернатива –
   ПЪЛЕН контрол на гражданите върху ЦЯЛОТО управление
   с ВСИЧКИ възможни права във ВСИЧКИ власти, вкл. публ. медии!
   Права, въведени чрез кандидати, издигнати вас в кварталите с ДОГОВОРИ ЗА МАНДАТ, подписани от тях с вашите събрания по секции в даден избирателен район с ангажимент /и гаранции, вкл. парична/да въведат веднага след избора всички горни права и подпомагат постоянно самоорганизирането на гражданите в автономна сила от местни събрания преди всякакви партии и др. посредници.
   На всеки протест, вкл. на 9 и 10 май /от ………….. пред ………………………………………/ и в деня на изборите, след задраскване на предрешеното „меню”, разменете е-мейл/телефони с непознати съмишленици, ОТ ВАШАТА СЕКЦИЯ за бъдещи съвместни действия, договаряни между ГРАЖДАНИТЕ ПО МЕСТА, НЕ „от самозвани „организатори”!
   Координационна връзка по райони и цяла България между секциите, открита и поддържана от всеки желаещ доброволец. ТАКА ще станем народ!
   твой е-мейл ………………….. телефон…………………………………………

 2. Един от вариантите е да се гласува с недействителна бюлетина, като се зачеркнат няколко кандидати. Така би трябвало гласът ни да не се преразпредели.

 3. ИСТИНАТА БОЛИ… НО ВСИЧКО ТОВА Е ИСТИНА… АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ЗАТРИВАТ БЪЛГАРИЯ – ДО 20 – сет ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗРАВНИМ С МАЛЦИНСТВАТА – НЕЩАТА СА ИЗПУСНАТИ И НЕОБРАТИМИ… ЕХ… БЪЛГАРИО… БЪЛГАРИО…

 4. Само не разбрах защо накрая се спомена АТАКА? Можеше да е друга партия, а можеше просто изобщо да няма такава, за да не поражда съмнения статията от кого е написана и на кого е симпатизант.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.