Съобщение от Института по промиване на мозъци!

150982_571856939509205_1152921276_n

Дами и господа,

съобщение от Института по промиване на мозъци:

Страхувайте се колкото се може повече!

Моля погледнете към най-близката камера за видеонаблюдение да снимат добре лицето ви.

В нашата държава, страхуваща се от комунистите и ченгетата, всички сте заподозрени. Човекът до вас може да е комунист от Държавна Сигурност. Ако забележите някаква подозрителна дейност, като хора, които снимат или говорят по мегафон, незабавно докладвайте за тях на властите!

we

Добре дошли в отворения затвор на Република България.

Лични документи трябва да се носят по всяко време! Не се разхождайте спокойно по улиците. Бъдете нащрек! Страхувайте се един от друг, разединявайте се!

Запомнете: вие не сте красива, уникална снежинка, търсеща духовно просветление. Не! Този, който ви е казал това е някое опасно хипи и може би терорист! Вие сте консуматор от плът и кръв. Работата ви е да гледате телевизия, да ходите на работа, да си плащате данъците и накрая да умрете. Всичко останало е непродуктивна дейност.

Добре дошли в Новия световен ред!

Останете наплашени, покорни и не клатете лодката.

tumblr_mdpdxwfiar1qho7iwo1_500

Дами и господа, ние сме Съвета управляващ планетата Земя. Моля запазете спокойствие. Няма от какво да се боите, ако нямате какво да криете.

Приемете правителствено вмешателство във всеки аспект от живота си. Носете костюм, работете зад бюро, водете клиширани и безсмислени разговори с приятелите си. Вие не сте специално човешко същество. Вие сте икономическа единица, и предназначението ви е да плащате данъци, и да помагате на правителството да спаси икономиката.

Работете по-усърдно! Работете извънредно без заплащане. Пестете пари винаги, когато можете. Направете си застраховка и ипотека. Гарантираме ви, че парите няма да дойдат от въздуха. Ипотеките са прекрасен инструмент, защото ви държат на синджир до гроб. Купете си една къща и платете за три в период от 40 години, това е във ваша полза. Винаги дръжте парите си в банки, ние знаем как да ползваме вашите пари по-добре от вас.

debt-slaver

Не пушете марихуана! Вместо това пийте алкохол!

Марихуаната ви прави спокойни и щастливи. Кара ви да се наслаждавате повече на живота.

Това не е позволено!

BuB

Единствените наркотици, които са ви позволени са разрешените от правителството – никотин и алкохол. ТЕ СА ПОЛЕЗНИ ЗА ВАС!

Ако забележите някой да консумира ре-креативни наркотици, докладвайте го незабавно на НАС и ние ще се погрижим да бъдат безопасно и контролирано отстранени.

anonybus-stephencwebster

Никога не се съмнявайте във властта, никога не се съмнявайте в религията!

Не се затормозявайте сами да осмисляте вътрешната си свързаност с първоизточника на всичко и с безкрайната Вселена.

indoctrination1

Позволете на някой имам или равин, или свещеник, или гуру да направи това вместо вас.

Подкрепяйте армията на нашите съюзници британско-американско-израелската войска, която избива много терористи, за да подсигури безопасността на хората в западна Европа и Северна Америка. Гарантираме ви, че всичко това е съвсем законно. Убиването на хора, като превенция на тероризма е абсолютно легална и препоръчителна.  Тук няма ирония. Запомнете, повтаряйте след нас:

Аз съм свободен, аз съм самостоятелно човешко същество.

tumblr_mgxy43jo1I1qzt4vjo1_500

Да дами и господа, почвайте да повтаряте като папагали фалшивите и безсмислени послания на контролиращата ви върхушка. Трябва да сте много благодарни, затова че сме управлявани от комунисти, капиталисти, организираната престъпност и от ДС. И не се замисляйте върху иронията, че пропагандата на съюзниците ни ви пръска с демокрацията си.

Най-доброто средство за разпространяване на демокрацията в Близкия изток е чрез избиването на хора. Уверяваме ви, дами и господа, световният мир е почти постигнат! Съвсем скоро всички терористи ще си обръснат брадите и ще спрат да се щурат из разни пещери, ще приемат музиката на нашите съюзници, Бритни Спиърс, Хана Монтана и Барак Обама като праведен Бог и техен спасител.

Leaders-13527273308

Добре дошли в корпоративно контролираната мрежа. При Новия световен ред всички сте заподозрени. Моля, продължавайте да вярвате в лявата и дясна политическа парадигма. Гарантираме ви, че няма никакви глобални банкери и лихви за изфабрикувани пари, контролиращи политическия спектър.

Информирайте се само от масмедиите. Корпоративно контролираните масмедии са източника на цялата информация, която ви е необходима, за да бъдете един продуктивен, щастлив и усърдно работещ жител на тази планета.

534592_364189997002557_798766427_n

В момента пилеете ценно време за пазаруване и гледане на телевизия. Моля пригответе си заплатите и кредитните карти и се отправете към най-близкия универсален магазин, и си накупете една камара пластмасови стоки, от които не се нуждаете. Запомнете! Живеем в капиталистически свят. Необходим ни е безкраен икономически растеж, за да функционира всичко безпроблемно. Необходимо е да изразходваме стотици милиони левове и евро за маркетинг, за да ви убедим, че не сте съвършени, и че имате адски много проблеми, които не могат да бъдат решени, защото вие не можете да се справите с нищо самостоятелно. Моля, повярвайте – вие не сте съвършени. Не сте достатъчно заможни, не сте достатъчно слаби, не сте достатъчно хубави, но не се притеснявайте, НИЕСъветът за контрол на света имаме всички решения за вас.

Дами вие сте грозни и смърдите, затова са ви необходими повече грим и парфюм. Господа, не изглеждате като Брад Пит, събирайте пари за пластичен хирург за да смени външния вид на тялото ви. Не сте достатъчно мускулести, моля купувайте хилядите видове прахове, лекарства, които ще ви помогнат в отчаяния опит да постигнете вътрешно щастие. Това е хубавото на корпоративната мрежа, в която живеем – съвършенството и щастието са невъзможни, но това е добре. Колкото по отчаяно се стремите да сте хубави, стройни и богати, толкова по-усърдно ще работите и консумирате. Ще продължите да ходите на онази работа,  което е много добре за вас. Ще седите на бюро, ще работите на компютър и това ще ви прави щастливи.

С разпространението на капитализма, мирът се приближава.

Винаги правете каквото ви е казано. Винаги се подчинявайте на правителството. Винаги се подчинявайте на полицията. Правителството милее за вашите интереси. Гарантираме ви, че вашето правителство, руското и американското са много загрижени за вас.

Дами и господа, изискайте повече контрол, необходими са ни повече полицейщина, страх, ненаситност и недоверие помежду ни. Не четете това спокойно – пилеете време за пазаруване и гледане на телевизия. Харчете винаги всичко спестено за да захраните капиталистическата система.

Дами и господа, това е съобщение от Института по промиване на мозъци и контрол на ума.

Всички бяхте много покорни четейки това. Благодарим ви.

Уверяваме ви, че това ще донесе мир и щастие на земята.

КРАЙ

555834_558349967517382_1986110832_n

И СЕГА – ИСТИНСКОТО ПОСЛАНИЕ

555280_436695313077191_1318379971_n

Помнете, че това е истинското послание, изпратено до вас:

Всеки един от вас е най-невероятното и божествено създание, съществувало някога на която и да е планета в цялата Галактика. Вие сте съзнателни човешки същества и отговорите на всички тайни на Вселената са в сърцата ви. Вие сте самостоятелна, индивидуална личност. Вие сте онова, което копнеете да бъдете. Вие сте свободни, вие сте съвършени и за вас няма нищо непостижимо, ако вложите в него разума си.

Време е дами и господа, да спрете да вярвате на правителствата щом ви вредят.

Време е да спрете да се подчинявате на големите корпорации, след като се опитват да превърнат всичко стойностно в парична единица.

Време е да погледнете в огледалото, дами и господа, и да си спомните колко сте невероятни, и нещата, които всъщност значат нещо – творчество, дейният човешки дух, който отказва да се подчини, братство, взаимност, всички тези безплатни неща.

Отговорите на всички въпроси са в сърцата ви, а не в големите компании, не в МТВ и Планета Пайнер, не по любимата ви телевизия, където всички се опитват да ви кажат, че сте дебели, грозни, бедни и мизерни. Вие сте съвършени! Всичко е в ума ви. Всичко е само илюзия.

Не е необходимо да плащате данъци, не е необходимо да ходите на онази работа, която не ви стимулира творчески или емоционално, или по какъвто и да било начин.

И тъй, дами и господа, следващия път когато ви призоват да подкрепите американците, руснаците, евреите и вашите политически партии помислете, за какво всъщност ще ги подкрепите? Да ви спасят вас и вашата страна? Да ви избавят от терористите и циганите? Дали не сме само бъдещо разширение на Израел? Кой знае?

Запомнете, моля, не вярвайте на нито една наша дума. Това е просто нашето мнение, но моля преди да хванете следващия вестник, преди да гледате отново новините, преди да позволите да ви тикат насам-натам като добитък, спомнете си:

ВИЕ СТЕ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО.

ВАШИЯТ ЖИВОТ ИМА СТОЙНОСТ.

Вие сте началото и края на цялото съществувание. Това е вашият живот. Правете с него, каквото си пожелаете. И никой, никога, никъде, по никое време не може да ви казва какво да правите!
freedom

Благодарим на BneSeraphim за превода.
Текста е взет и редактиран от това видео.

13 мнения за “Съобщение от Института по промиване на мозъци!

  1. някой бездарник пробва да привле4е вниманието с помиите си.друг си живее в хармония с природата,трети си гледа децататаи тн.ти от кой си?

  2. „Прозорцът към света може лесно а бъде закрит от един вестник“ (Stanisław Jerzy Lec – полски сатирик от комунистическо време, по разбираеми причини живял кратко)

  3. „Този материал беше публикуван с любезното съдействие на BneSeraphim.
    Екипът на ANONYMOUS BULGARIA изказва своите благодарности!“ – надявам се 😉

  4. ISLAND moje da bqde primer za drugi dqrjavi. Kadeto niama grajdani, no robi …
    Predi vekove Chehite v Praga izxvqrlili 2 pqti pravitelstvo ot prozoreci. Dnes zvuchi malko arxaichno, praktichesko reshenie upira do fakta, che narodno sabranie e ednoetajna sgrada 🙂

  5. Да всичко е истина, но, има едно но. Играли сме по свирката на системата, щрак и някои от нас се светкат или по-точно започват да си спомнят кои сме! Докато сме играли в играта, лесно взимаш от системата и увърташ други играчи. Тук е шибаното но. Как да изиграеш картите, хем да ненараниш заобикалящите, хем да неиграеш по негативните правила! При излизане от играта няма начин да не нараниш някой, хитри са 🙂 избираш негативното по Default

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.