Внимание мутри на ТИМ

Внимание мутри на ТИМ

Advertisements

12 thoughts on “Внимание мутри на ТИМ

  1. Галине или плешивия както ти викат в Аспарухово каква мутра си ти бе тъпак всички те знаят ти си един ГЕЙ обратен кажи в Испания как си искарва хляба кажи колко педала оправи мъжка проститутка ти освен педали да чукаш друго можеш ли и си страхлив до безобразие страхлива жена си ти в мъжки дрехи

  2. Този Галин Андонов е фалшификатор на дипломи!!!Той не е завършил 5ти клас,а има шофьорска книжка.Дипломата му за основно образование е ФАЛШИВА!!!Дали прокуратурата ще се сезира или ще му опъне чадър…..

  3. Най-вдясно е т. нар. Ники-ломския (каратист, по традиция в групировката, каквито са Марин и Иво), занимава се със Зеленчуковата борса в София. Бил е охрана на Каменов. Преди него момчето и в момента е лична охрана пак на Каменов.

  4. Ако нени триете коментарйите мишки зад задника на калинка курвата нямаше да ви трият снимките

    • Това че са я изтрили не бърка никой. Ако пишехте правилно на български език, така че да ви разбираме ние и хората, които гледат, и ако не използвахте обиди на всеки коментар – то тогава едва ли някой от колегите във Facebook би изтрил какъвто и да е коментар. Знаем всичко за ТИМ и Зелените, както и за твоята “историйка”. Единственият интерес, който имаме е да се възползваме от всеки един ваш враг. Ако имаш малко разум ще разбереш една променена от нас поговорка: Врагът на моя враг е мой полезен предмет!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s