Внимание мутри на ТИМ

Внимание мутри на ТИМ

Advertisements

12 thoughts on “Внимание мутри на ТИМ

  1. Галине или плешивия както ти викат в Аспарухово каква мутра си ти бе тъпак всички те знаят ти си един ГЕЙ обратен кажи в Испания как си искарва хляба кажи колко педала оправи мъжка проститутка ти освен педали да чукаш друго можеш ли и си страхлив до безобразие страхлива жена си ти в мъжки дрехи

  2. Този Галин Андонов е фалшификатор на дипломи!!!Той не е завършил 5ти клас,а има шофьорска книжка.Дипломата му за основно образование е ФАЛШИВА!!!Дали прокуратурата ще се сезира или ще му опъне чадър…..

  3. Най-вдясно е т. нар. Ники-ломския (каратист, по традиция в групировката, каквито са Марин и Иво), занимава се със Зеленчуковата борса в София. Бил е охрана на Каменов. Преди него момчето и в момента е лична охрана пак на Каменов.

  4. Ако нени триете коментарйите мишки зад задника на калинка курвата нямаше да ви трият снимките

    • Това че са я изтрили не бърка никой. Ако пишехте правилно на български език, така че да ви разбираме ние и хората, които гледат, и ако не използвахте обиди на всеки коментар – то тогава едва ли някой от колегите във Facebook би изтрил какъвто и да е коментар. Знаем всичко за ТИМ и Зелените, както и за твоята “историйка”. Единственият интерес, който имаме е да се възползваме от всеки един ваш враг. Ако имаш малко разум ще разбереш една променена от нас поговорка: Врагът на моя враг е мой полезен предмет!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.