ТИМ заплашват протестиращите

Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души – дебеловрати и нискочели момчета в черно – които започнаха да съботират събранието и да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите.
11205_415585441863012_2058760249_n

Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.

Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.

Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.

Снимаха ме – мен и Иван Петров – от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир – представяш ли си?

И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си – бях свидетел на всичко, което се случи.

К. Симеонов

574530_346541432118341_445704471_n

Троянски кон* засне бастиона на ТИМ

Държавата и ТИМ в „ясен симбиоз“

Прокуратурата: „Партията на ТИМ“ се е регистрирала за местните избори с фалшификат

СОПА: Държавната власт принадлежи на групировката ТИМ

Охраната на ТИМ се провалила на Летище Бургас

Син на ключов руски министър е в управата на две банки на ТИМ

Българската „групировка на организираната престъпност ТИМ“ охранява Шварценегер в България

Първа инвестиционна банка се уплаши от „Уикилийкс“ и „Биволъ“, и на свой ред плаши медиите

Advertisements

9 thoughts on “ТИМ заплашват протестиращите

  1. ТИМ са си просто бизнес, който използва силови методи, обаче няма как да го направи явно и директно. Това ще означава да обяви война на България. Няма как някой да купи толкова хора в момента. Така че това нищо не променя. Единствено което ще се мъчат, е да заплашват отделни хора и да фабрикуват лъжи. Те и без това не са спрели да го правят.

  2. tim nikoi ne moje dagi sabori za6toto daste 4uli boikoi ili koito i dae da govori za tim ili daim se pravqt proverki ne nali tesi pla6tat na kostov na stani6ev i vsiko se pokriva tai 4e za tqx zakoni nqma

  3. Мутрите биячи не са на ТИМ. Това са мутрите на Пътища и мостове. Фирма свързана с Янко Станев. Демек ДПС. А това е единствената партия потдържаща кмета в момента. Марин отдавна му писна от кмета и го отсвири. Дано не заплатя с живота си за тази истина, в която съм сигурен. Защото ми я потвърдиха от даста високо.

  4. Мутрите биячи не са на ТИМ. Това са мутрите на Пътища и мостове. Фирма свързана с Янко Станев. Демек ДПС. А това е единствената партия потдържаща кмета в момента. Марин отдавна му писна от кмета и го отсвири. Дано не заплатя с живота си за тази истина, в която съм сигурен. Защото ми я потвърдиха от даста високо.

  5. ТИМ колкото и да са силни им е дошло времето да бъдат разкарани. Първа Линия на крайбрежието да им бъде отнета, да бъдат съдени и вкарани в затвора, да им бъде отнето имуществото, незаконния бизнес, който налива пари в полузан=конните-Химимпорт, Банки, Бългерия Еър и хиляди други незаконно придобити фирми и имоти. Нискочелите дебеловрати дебили няма какво да сторят срещу масата на народа. Най-много да бъдат стъпкани дебелите им глави с крака от 15000 множество. И после ще станат тихи като агънца…

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.