ХИВ-СПИН ИЗМАМАТА

Това е откъс от интервю, което е публикувано въпреки забраната на официалните власти.

Ирина Сазонова, вирусолог: „Вирусът на болестта е мит, който се поддържа с огромни пари“!

Sazonova

Визитка
Ирина Михайловна Сазонова е лекар с 30 годишен стаж, автор на книгите „ХИВ-СПИН: виртуалният вирус или провокацията на века“ и «СПИН: присъдата се отменя“, преводач на трудовете на Питър Дюсбърг «Измисленият вирус на СПИН“ и «Инфекциозният СПИН: заблуждавани ли сме били?“.

Ирина Михайловна, за изминалите 25 години ту ни заплашваха с общочовешка пандемия от СПИН, ту ни окуражаваха с открити ваксини. Но се появи вашата книга, която преобръща всички представи за СПИН. Нима СПИН е медицинска мистификация от световен мащаб?

­

Съществуването на вируса на ХИВ-СПИН беше превърнато в „научно доказателство“ в САЩ през 1980 г. След това се появиха много статии по темата. Но за четвърт век по света се появиха и научни работи, експериментално и клинически опровергаващи вирусната теория за произхода на СПИН. В частност, работите на австралийска група учени под ръководството на Елени Пападопулос, на учените под ръководството на калифорнийския професор Питър Дюсбърг, на унгарския учен Антал Мак, работил в много страни на Европа, Африка и ръководил клиника в Дубай. Има 6000 такива учени по света. Това са известни и можещи специалисти, някои от тях са Нобелови лауреати. В края на краищата, за това, че така нареченият вирус на имунната недостатъчност у човека никога не е бил откриван, си признаха неговите „откриватели“ ­ Люк Монтание от Франция и Робър Гало от Америка. Но лъжата в световен мащаб продължава. Много пари и сили са въвлечени в този процес. На конгреса в Будапеща през 1997 г. Антал Мак подробно разказа как американските власти са създавали СПИН-естаблишмента, където влизат множество правителствени и неправителствени институции и служби, представители на учреждения по здравеопазване, фармацевтични фирми, различни асоциации за борба със СПИН, а също така и СПИН-журналисти. ­

Вие опитвахте ли се да разрушите тази мистификация?

­Според скромните си възможности. Публикувах две книги, много статии, изказвах се по радиа и телевизии. През 1998 г. изложих гледната точка на опонентите на теорията за СПИН на специалните слушания в Думата на тема „За неотложни мерки в борбата с разпространението на СПИН-а“. Присъстващите откликнаха с пълно мълчание. Мълчаха дори шефът на Руската академия на медицинските науки Валентин Покровски и неговият син Вадим Покровски, който завежда Центъра за профилактика и борба със СПИН-а. Защото СПИН-ът е изключително доходен бизнес.

­Значи стотици научни трудове, медицински изследвания и достоверни факти, опровергаващи вирусната теория на смъртоносната болест СПИН просто се игнорират? Какъв е „номерът“ тук?

­Много прост. Не казвам, че болестта СПИН не съществува, защото това няма да бъде точно. Синдромът на придобитата имунна недостатъчност на човека винаги го е имало и ще го има. Но той не се причинява от вирус. Следователно, да се заразите със СПИН е невъзможно. Но, така да се каже, можете да си го „навлечете“.
Медицината познава отдавна имунодефицита. Още преди 40 години, когато за СПИН не ставаше и дума, на студентите по медицина се обясняваше, че имунната недостатъчност у човека бива два вида ­ вродена и придобита. Познавахме и всички болести, които сега са обединени под етикета СПИН. Според версията на световната здравна организация (СЗО) с названието СПИН днес се означават отдавна известни болести като кандидоза на трахеята, бронхите, хранопровода, салмонелозните септицемии, туберкулозата на белите дробове, пневмоциститната пневмония, обикновения херпес, цитомегаловирусната инфекция с поражение на други органи освен на черния дроб, рака на шийката на матката (инвазивен), синдромът на изтощението и др. Спекулациите около проблема ХИВ-СПИН е най-грандиозната измама на медицинския пазар. Състоянията на отслабен имунитет са известни на медиците от стари времена. За него има социални причини -нищета, недохранване, наркомания и др. Има и екологични причини. Отслабването на имунитета трябва да се изследва добросъвестно при всеки конкретен случай, за да се установят конкретните причини. Искам хората да разберат едно. СПИН-ът не е инфекциозна болест. Той не е предизвикан от вирус. Досега не е намерено нито едно научно доказателство, че съществува някакъв вирус на човешкия имунодефицит, който предизвиква СПИН. Ще цитирам световния авторитет в биохимията, Нобеловия лауреат Кери Мулис: „Ако има доказателство, че ХИВ предизвиква СПИН, трябва да има и научни документи, които демонстрират този факт с висока степен на вероятност. Но на света няма нито един подобен документ.“

­Извинете за наивността, но днес хората умират с диагноза ХИВ-инфекция…

­Ето конкретен пример. Едно момиче от Иркутск се разболяло. Подложили я на тест и получили положителен резултат за ХИВ-инфекция. Започнали да я лекуват за СПИН. Момичето тежко понасяло антиретровирусната програма. Състоянието є се влошавало с всеки ден. Накрая девойката умряла. Аутопсията показала, че всичките є органи са поразени от туберкулоза. Момичето чисто и просто умряло от сепсис, предизвикан от туберкулозната „пръчица“. Ако бяха поставили правилно диагнозата ­ туберкулоза, и я бяха лекували с противотуберкулозни препарати, а не са антиретровирусни, тя щеше още да е жива. Един мой съмишленик, иркутският патоанатом Владимир Агеев изследва проблема със СПИН-а вече 15 години. Аутопсирал е почти всички мъртъвци, които се водят на отчет в иркутския СПИН-център. Всички те имат диагноза ХИВ­ инфекция. Доктор Агеев установил, че те всички са наркомани и са умрели от хепатит и туберкулоза. Следи от ХИВ не били открити у нито един от тях, макар че по идея всеки вирус трябва да остави в организма своя следа. Никой на света още не е видял как изглежда вирусът на СПИН-а. Това не пречи на заинтересованите да се борят с несъществуващ вирус. При това се борят по много опасен начин. Работата е там, че антиретровирусната терапия, която уж трябва да пребори ХИВ-инфекцията, всъщност предизвиква имунодефицит, защото убива безразборно всички клетки и особено костния мозък, който всъщност произвежда клетките на имунната система. Лекарството АТЗ (зидовудин, ретровир), с което в момента лекуват СПИН, е изобретено много отдавна с цел да се използва за борба с рака. Тогава обаче не посмяха да го използват. Признаха, че е прекалено токсично.

­Много често наркоманите стават жертви на диоганозата СПИН…

­Да, защото всички наркотици са токсични за имунната система. Тя се разрушава от наркотиците, а не от вируса на СПИН. Наркотиците разрушават черния дроб, който изпълнява много функции, включително и обезвреждане на отровните вещества, участва в различни видове обмяна. С болен черен дроб можеш да се разболееш от каквото се сетиш. Наркоманите най-често развиват токсичен лекарствен хепатит. Т.е. СПИН може да се развие от употребата на наркотици, но той не е заразен и не се предава от човек на човек. Друг е въпросът, че при наличие на имунодефицит наркоманът може да се разболее от всяка друга инфекциозна болест, в това число и хепатит Б, и отдавна изучената болест на Боткин ­ хепатит А.
­

Но диагнозата ХИВ ­ инфекция се поставя и на хора, които никога не са употребявали наркотици. Възможно ли е толкова лесно да превърнеш милиони хора в глупаци?

­Преди няколко години моя позната ­ млада жена, по професия лекар, ми каза: „Цял свят говори за СПИН, а вие го отричате!“. После отиде на море и се върна оттам с някакъв кожен проблем. Направили и тест и той показал наличие на ХИВ ­ инфекция. Добре, че като лекар разбира от медицина и веднага се обърна към Института по имунология. Като на лекар и казали,че 80% от всички кожни заболявания дават положителна реакция на ХИВ. Тя се излекува. Представяте ли си каква щеше да бъде съдбата и, ако не беше подходила по този начин? После няколко пъти даде отново кръв за ХИВ и тестовете бяха отрицателни. Макар че в такива случаи тестът може да бъде и положителен поради реакцията на други антитела и в такива случаи на хората без колебание им поставят диагноза ХИВ-инфекция.
­

В материалите на конференцията в Барселона през 2002 г. прочетох, че всъщност вирусът ХИВ никога не е бил изолиран.

­Така е. На конференцията в Барселона за това говори професорът-патолог Етиен дьо Харве, учен с 30-годишен опит в електронната микроскопия. Аудиторията остана възхитена от подробния анализ на техническия метод, с който професор Харве обясни защо във фотографиите от електронния микроскоп отсъства онова, което други наричат ХИВ. Той подчерта още, че ако такъв вирус съществуваше, той щеше да бъде лесно изолиран от хора с тежък вирусен товар. Ако пък такъв вирус не съществува, не може да има и никакви диагностични тестове, приготвени уж от някакви негови части. Белтъците, от които са съставени тези диагностични тестове за детекция на антитела, не влизат в състава на митичния вирус. Следователно те не могат да покажат дали у човека има някакъв вирус, все едно какъв. Но дават лъжеположителен резултат заради взаимодействието си с антителата, които човек носи в резултат на някакви други, известни на медицината болести. Те показват наличие на какъв да е вирус, някакъв вирус. Лъжеположителен тест може да се прояви и при бременност. С това може да се свърже нарасналият в последно време брой на ХИВ-положителни жени.

150982_571856939509205_1152921276_n
­В печата често се появяват съобщения за създаването на ваксина срещу СПИН…

­Винаги ми е забавно да чета такива съобщения. При това в медицинските статии авторите на „панацеята“ се жалват, че класичесският пастьоровски метод за създаване на ваксина не дава резултати. Ами, така е, защото за създаването на ваксина не достига една, но много важна подробност ­ изходният материал, наречен „вирус“. Без него класическият метод за правене на ваксина не действа. На основоположника на съвременната микробиология и имунология Луи Пастьор в 19 век не е могло да му се присъни и в кошмар, че хора, наричащи се учени, ще създават ваксина от нищото и при това ще се ядосват, че класическият метод не работи. Както е мит самият вирус, така е мит и идеята за ваксина срещу него. Само огромните пари, отделяни за тази авантюра не са мит.“

Източник: .mmsbulgaria.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

177 мнения за “ХИВ-СПИН ИЗМАМАТА

 1. в ‘затворените’ гей общества, които всъщност са най-отворени откъм менкане на партньори и обмяна на всякакви телесни течности се наблюдава една тъжна, но и логична, последователност – убийствено забързване на отслабване на имунитета водещо до тотален срив на организма поради прозаичната причина – замърсяване на кръвта. Или, обяснено ненаучному – посреством чест и неестествен анален секс се стига до фисури, хемороиди, наранявания на ануса и/или дебелото черво, при които фекална материя започва да преминава в кръвния поток. А с лайна в кръвта не се живее много дълго, каквото и да ви обяснява порнхъб.

 2. Дами и Господа, аз не съм лекар, но се занимавам с консултации по здравословен начин на живот. Статията ми хареса и я подкрепям. Познанията , които имам от натрупан опит мога да заявя че всичко е много просто. Имунитета на човека трябва да се държи винаги на ниво. Човек умира поради една единствена причина – Окисляване на кръвта. Когато рН падне под 7.1 човек умира. Нормалното рН е 7.43. Когато кръвта е с нормално рН -7.43 имунитета е силен и няма вирус който да го сломи. Имунитета се изработва от стомашно-чревният тракт. Ако ние се храним с правилната храна за нашата кръвна група и пием достатъчно количество алкална вода с отрицателен електронен потенциал то просто забравете за болестите. Вируси и гъбички ще минават през вас и ще заминават защото имунитета ще ги разгроми. Разбира се трябва да имате чист черен дроб. Ако Вие се дрогирвате, пушите пиете алкохол и безалкохолни. Ядете захарни изделия и хляб. Пиете бира и кафе просто забравете за имунитета си. Вие вкислявате организмът си, а това води до активиране на хламидията, която се крие в някой видове бактерии, ставате лесна плячка на всички вируси и хелменти. Развиват се гъбични инфекции. Имунните клетки намаляват от недостиг на кислород, защото хемоглобина се намалява. Чрез СЕКС се предават много вируси като Херпес Зостер и Хламидия, хепатит и т.н. и т.н. Имунитета ги атакува и ги разбива на парчета и ако не се чистим от тези парчета за да ги изхвърлим просто кръвта се до окислява и започват бактериалните инфекции, а при вкислен организъм имунитета още по вече се срива и при рН под 7.1 човек умира. Вирусите са машини и те не са органични същества . Разпадат се при телесна температура над 38.4. Живи вируси е виждал с оптичният си микроскоп доктор Р.Р Райф . Усилвал е 64000пъти. Днешните са електронни микроскопи и лъчът убива вирусите. СПИН не съществува!

  • Толкова небивалици в един параграф е постижение. Никой не умира от рН под 7.1. Милиони хора (диабетици) виждат рН под 7 всяка година когато изпадат в диабетна кетоацидоза. Да дава някой консултации по здравословен живот, трябва да има малко повече от основно образование.

  • И Вие давате съвети за здравословен начин на живот????? Ужас!
   Ако това са ви познанията за имунната система……по-скоро се откажете!

  • Ами то не остава нищо друго освен Рн 7,43 неможе тива неможе онова какво може аз мисля,че природата си знае работата,и всеки човек си има своят път който трябва да извърви със Рн или без него. Да оставим природата да си върши своята работа. Апропо има хора които не са пушили в техният съзидателен живот и умират от рак на белите дробове,ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш.

 3. http://www.google.com/patents/US5676977 Прочетете това. Поне е официална информация. Регистриран патент в базата данни на гугъл. Патента е от средата на 90-те и е за метод за лечение на СПИН. Въпроса или въпросите са много, но е дин от тях е защо този патен си е останал просто патент ?

 4. Много заболявания остават загадка ,а хората продължават да умират опитите са безсмислени да се търси лечение докато самите ние не си дадем реална представа,че епидемия,пандемия и т.н ще съществуват докато народа е безотговорен напълно обременен от морални порядки и чувство за вина ..
  Как може болен от венерическа болест да прави безрасъден Секс без притеснение,че ще зарази някой ?
  Това не е ли егоизъм да си доставяш удоволствие,ала на каква цена ?
  Хората по цял свят умират заради грешките както тяхни така и чужди …
  Явно това е крачката на еволюцията пълно унищожение причинено от самите нас защото си мислим,че сме на върха на хранителната верига,но ето не сме непобедими ..
  Вместо да хейтвате във форумите обяснете на децата си как да се предпазят като толкова знаете не разчитайте на информацията в мрежата тя не винаги е достоверна .. всъшност такава има ли ?
  А децата в днешно време нямат навика да се образоват,информират предпазват …
  А спекулации моето дете не е такова то не прави това онова.. самозалъгването е голяма грешка ..
  Всички ние може да се надяваме,че ще намерят решението на проблеми от миналия век,а ние самите в помощ на себе си и обществото какво правим говорим повече от колкото трябва,а когато действаме го правим съвсем праволилеино твърдоглаво и получаваме в замяна това,което получи тази жена именно „хейтване „…

 5. Добре, какво тогава е изолирала Франсоаз Баре-Синуси? Не става ясно.

 6. „ЗНАНИЕТО Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БЛАГО, А НЕВЕЖЕСТВОТО ВОДИ ДО СТРАДАНИЕ “ – Сократ .Съдейки по коментарите ,най-голямото благо е недостижимо на този етап за повечето от вас.

 7. До създателя на този сайт: Сериозно си за лудница! А с подобни материали и за затвор

  • Изобщо можеш ли да мислиш, че си тръгнал/а да вкарваш в лудници и затвори? Като нямате акъл някои не пишете по сайтовете! Или кажете някаква своя мисъл, дори да е против другите, но се обоснови защо мислите така

 8. Разбира се че американците измислят такива гадости.Ами HAARP,ГМО,Кемтрейлс да не би да измисляме ние българите а???Я се осъзнайте защото живи ни тровят!Ами шистовия газ.американците яко помпат пари а замърсяват земята и водата и всичко!!!

 9. Махнете я тази статия, направо е обидна за всеки интелигентен човек, а да не говорим за хора, които работят в сферата на биотехнологиите и генната диагностика. Ако тази леличка знае за какво говори, то и Дядо Коледа живее в Лапландия. Генният код на ХИВ отдавна е ясен и действието му е от ясно по-ясно, и с времето убива Т-cells, които са основата на имунната система, и сътветно с времето ако човек не бори вируса в antiretrovirals можеш от една настинка да си труп. Проблемът на ХИВ не е, че е кой знае колко сложен или, че нямало доказателства както тази явно пияна Руска леличка говори, а че постоянно се модифицира и става резистентен към имунната система, и постоянно трябва да се сменят ретровайрълите за да се гарантира, че е в количества достатъчно ниски под измерителни стойности на най-новите RNA тестове. Винаги ми е интересно Русия, където хората мрат като кучета от препиване по на 40-50 години, как все излизат с „най-мъдрите“ теории за световните конспирации. Имаше един вуйчо пак руснак, Недомивкин, ли какъв беше, който казваше, че нямало изобщо никакви болести, особено пък рак, просто ей така ние сме си го били измислили заради неравилния начин на живот. Да ни пази света от Русия и от Руската „мисъл“, че както е тръгнало с Украйна, пак може да се объркат нещата… А иначе причини за имунна недостатъчност много, да, но то и причини за главоболие има много, от не достатъчно течности до тумор в мозъка, нали? Ама за тая лелка, всичко е под една черта, нема лабаво. Като следвам нейния пример, се сещам, веднъж на един мой приятел му падна огромна тухла на главата и той взе, че оживя, ама после умря, защото го била ухапала змия – живо доказателство, че от падане на огромни тухли върху главите на хората НЕ се умира. Това е първи урок по статистика, ама леличката е била мног пияна като е ходила на лекции…

  • Абе, пази Боже. Милиони са умрели и умират от СПИН, ама ще се намерят психопати да твърдят, че корпоративна Америка са измислили СПИНа.
   Ама това леличка ли е? Аз мислех, че е чичко страдащ от депресия…

   • Добре си го написал! А СПИН не е ХИВ! 😉 ОТ СПИН могат да си умират хора , но причината за СПИН не е ХИВ! Така че това не оправдава значението за несъществуване на ХИВ вирус. 🙂

  • здрасти биотехнологични експерте,
   няма да коментирам изказването на “леличката“, но ще коментирам твоето. Т-клетките не са основа на имунитета, те са негова крайна мярка. Преди да организма да зпочне да ги произвежда първо се извърта една много сложна биохимична каскада(данио се сещаш коя, арахидоновата киселина е намесена) след това се включва хуморалния имунитет, след което комплемента, след което се задействат имуноген-представящите клетки и чак тогава Т-убииците. Преди да хокаш някой, че говори глупости си провери информацията 😉

   • Т-клетките са ОСНОВА на имунитета заедно с други механизми и са ОСНОВА на имунитета против вируси. Не са крайна мярка, а сравнително бавен, но ОСНОВЕН механизъм. Не знам какъв doc се титулираш, ама знаеш много малко за имунната система. Арахидоновата киселина се извърта, а?

  • Ето една статия по темата. Разбира се аз не съм специалист и не мога да преценя дали е „разумна“ или не, но във всеки случай тезата и темата не се е пръкнала в Русия 😉
   http://www.virusmyth.com/aids/hiv/gnlie.htm

   • 1994? Разбира се псевдоспециалисти и психопати жадни за евтина слава има навсякъде.

  • Как бихте доказали че някой е точно еди-кой си, който непрекъснато се дегизира / модифицира? Аз лично се съмнявам..

 10. Радвам се че ни пишете.Имаме нужда от подобни блогове, в които можем да видим реални мнения и коментари.Има много публикувани книги както и вие пишете, но ефекта не е особено голям за жалост или не поне такъв за какъвто са се надявали.В края на краищата, за това, че така нареченият вирус на имунната недостатъчност у човека никога не е бил откриван е изключително страшно имайки предвид колко много ваксини ни бият още от нашето раждане.Ще очакваме тема с продължение понеже има какво да се пише още.

 11. Добре, а да попитам аз, когато Хив-тест ти определи положителен какво правим, как се лекуват хората , горе в статията искат да кажат, че се поставя грешна диагноза? Ок ако е вярно , то как да разберем какво е всъщност???

  • Извинявам се за латиницата по-долу, но за да не преписвам текста на кирилица Ви го прилагам така-опровержение по всяка точка:
   Според версията на световната здравна организация (СЗО) с названието СПИН днес се означават отдавна известни болести като кандидоза на трахеята, бронхите, хранопровода, салмонелозните септицемии, туберкулозата на белите дробове, пневмоциститната пневмония, обикновения херпес, цитомегаловирусната инфекция с поражение на други органи освен на черния дроб, рака на шийката на матката (инвазивен), синдромът на изтощението и др. Спекулациите около проблема ХИВ-СПИН е най-грандиозната измама на медицинския пазар. Състоянията на отслабен имунитет са известни на медиците от стари времена. За него има социални причини -нищета, недохранване, наркомания и др. Има и екологични причини.
   [3:42:10 PM] Ivo Sirakov: TOWA GO PROWERIH I NE E VIARNO
   [3:44:21 PM] Ivo Sirakov: Ето конкретен пример. Едно момиче от Иркутск се разболяло. Подложили я на тест и получили положителен резултат за ХИВ-инфекция. Започнали да я лекуват за СПИН. Момичето тежко понасяло антиретровирусната програма. Състоянието є се влошавало с всеки ден. Накрая девойката умряла. Аутопсията показала, че всичките є органи са поразени от туберкулоза. Момичето чисто и просто умряло от сепсис, предизвикан от туберкулозната „пръчица“. Ако бяха поставили правилно диагнозата ­ туберкулоза, и я бяха лекували с противотуберкулозни препарати, а не са антиретровирусни, тя щеше още да е жива. Един мой съмишленик, иркутският патоанатом Владимир Агеев изследва проблема със СПИН-а вече 15 години. Аутопсирал е почти всички мъртъвци, които се водят на отчет в иркутския СПИН-център. Всички те имат диагноза ХИВ­ инфекция. Доктор Агеев установил, че те всички са наркомани и са умрели от хепатит и туберкулоза.
   [3:44:52 PM] Ivo Sirakov: RAZVIVA TUBERKULOZA V SLEDSTVIW HIV
   [3:45:44 PM] Ivo Sirakov: Един мой съмишленик, иркутският патоанатом Владимир Агеев изследва проблема със СПИН-а вече 15 години. Аутопсирал е почти всички мъртъвци, които се водят на отчет в иркутския СПИН-център. Всички те имат диагноза ХИВ­ инфекция. Доктор Агеев установил, че те всички са наркомани и са умрели от хепатит и туберкулоза. Следи от ХИВ не били открити у нито един от тях, макар че по идея всеки вирус трябва да остави в организма своя следа.
   [3:48:27 PM] Ivo Sirakov: KAK DA GO VIDI ,KATO VIRUSA E V CD T 4 KLETKIE T.E. V KRAVTA I SLED SMARTTA NA ORGANIZMA KLETKITE SA PODLOZENI NA AWTOLITICHNI PROCESI, KOITO TI SHTE KAZESH DALI KRAVTA NE E EDNA OT „TAKANITE“ KADETO NE NASTAPVAT NAI BARZO
   [3:49:03 PM] Ivo Sirakov: Никой на света още не е видял как изглежда вирусът на СПИН-а.
   [3:49:15 PM] Ivo Sirakov: IMA SEKVENCII NA VIRUSA
   [3:51:19 PM] Ivo Sirakov: Преди няколко години моя позната ­ млада жена, по професия лекар, ми каза: „Цял свят говори за СПИН, а вие го отричате!“. После отиде на море и се върна оттам с някакъв кожен проблем. Направили и тест и той показал наличие на ХИВ ­ инфекция. Добре, че като лекар разбира от медицина и веднага се обърна към Института по имунология. Като на лекар и казали,че 80% от всички кожни заболявания дават положителна реакция на ХИВ. Тя се излекува. Представяте ли си каква щеше да бъде съдбата и, ако не беше подходила по този начин? После няколко пъти даде отново кръв за ХИВ и тестовете бяха отрицателни. Макар че в такива случаи тестът може да бъде и положителен поради реакцията на други антитела и в такива случаи на хората без колебание им поставят диагноза ХИВ-инфекция.
   [3:51:52 PM] Ivo Sirakov: IASNO E CHE ANTITELATA MOGAT DA DADAT KRASTOSANI REAKCII, ZA TOVA IMA DNK TESTOVE
   [3:53:35 PM] Ivo Sirakov: Така е. На конференцията в Барселона за това говори професорът-патолог Етиен дьо Харве, учен с 30-годишен опит в електронната микроскопия. Аудиторията остана възхитена от подробния анализ на техническия метод, с който професор Харве обясни защо във фотографиите от електронния микроскоп отсъства онова, което други наричат ХИВ. Той подчерта още, че ако такъв вирус съществуваше, той щеше да бъде лесно изолиран от хора с тежък вирусен товар. Ако пък такъв вирус не съществува, не може да има и никакви диагностични тестове, приготвени уж от някакви негови части. Белтъците, от които са съставени тези диагностични тестове за детекция на антитела, не влизат в състава на митичния вирус. Следователно те не могат да покажат дали у човека има някакъв вирус, все едно какъв. Но дават лъжеположителен резултат заради взаимодействието си с антителата, които човек носи в резултат на някакви други, известни на медицината болести. Те показват наличие на какъв да е вирус, някакъв вирус. Лъжеположителен тест може да се прояви и при бременност. С това може да се свърже нарасналият в последно време брой на ХИВ-положителни жени.
   [3:53:52 PM] Ivo Sirakov: TOVA E POTVARZDENIE NA GORNOTO KOETO PISAH
   [3:54:44 PM] Ivo Sirakov: IMA VIRUSI KOITO TRUDNO SE IZOLIRAT NE SE IZOLIRAT
   [3:59:00 PM] Ivo Sirakov: NO, MOGA DA SE SAGLASIA, CHE AIDS MOZE DA SE PREDIZVIKA I OT DRUGI faktori

   • Добре де, аз все пак не можах да си обясня една работа от изказването на световно извесния ни вирусолог Иво Сираков. Хубаво от кръвна на починал пациент не можело да бъде извлечен вируса заради настъпващите автолитичните процеси, а защо не е извлечен от кръвта на жив пациент ?!?! Защо само някъкви фрагменти само ? Това са 30+ години изследвания, искате да ми обясните, че медицината е толкова зле, че не може да открие един вирус за 30 години при положение, че се продават противогрипни ваксини 6 месеца преди да е излезнала грипната вълна.

    Аре да не са правим на луди а !!

   • 80% от кожните заболявания дават положителен СПИН тест? Ай сиктир! В Иркутск откриха Америка. Световно неизвестни патолози и пишман вирусулози. СЗО никога не е говорила такива глупости.

 12. Някой да ми обясни, как тогава през 80те в затворените гей общества е имало бум на въпросния синдром? Мисля че има доста по-достоверни статистически извадки за това кой от новорзаболелите се с кого е спал… със сигурност няма да е човек без ХИВ. Сигурно не се е предавал от човек, на човек. Явно дамата не е имала достатъчно потенциал да направи нещо в живота си и така може да си предаде повече известност… като си опозиция…

 13. Нали уж СПИН се предава по кръвен и полов път. За наркоманите ми стана ясно, че не се разболяват от СПИН, а им се изтощава имунната система от употребата на наркотици. Но в интервюто не се дава никакво обяснение за тези, които уж са се заразили по полов път! Много ми е любопитно да разбера как безразборния полов живот с много партньори води до имунна недостатъчност?! И как се получава така, че при хомосексуалистите СПИН е по-често срещан от колкото при хетеросексуалните? Не оспорвам тезите на г-жа Сазонова, а просто искам да получа изчерпателна аргументация на тезата и? Заинтригува ме това интервю, но съм неудовлетворен че нищо не се каза за половото предаване на СПИН! Моля Ви да ми отговорите на въпросите които ви поставих!!!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.