Новите 10 заповеди

На голям гранитен паметник в Елбърт, окръг в щата Джорджия, САЩ, са гравирани „Новите 10 заповеди“. В популярната култура също понякога са сочени като „Американския Стоунхендж“. За които са запознати с историята около тези камъни знаят, че е доста странна.

В един обикновен петък следобед през юни 1979 г., неизвестен мъж се появил в офиса на Elberton Granite Finishing Company, Inc. и се представил пред Джо Фендли (президента на компанията) като Господин Християнин. Той казал, че иска да бъде направен голям паметник за „опазване“, но Г-н Фендли обяснил на човека, че тяхната компания обикновено работят само на едро и не би поел подобен проект. След като Господин Християнин му казал, че е много важно да бъде изработен паметника, собственика се заинтересувал до толкова, че го пратил при местния банкер Уайът C. Мартин, председател на банката Гранит Сити, за да поиска от него да му бъде посредник, за да си гарантира заплащането.

След като Господин Християнин се срещнал с банкерът, Г-н Мартин настоял да се идентифицира пред него със истинското си име и по този начин да може да го провери за валидност. Мистериозния мъж разказал, че представлява група заможни и лоялни американци, които от своя страна го били инструктирали да не разобличава истинската си самоличност, както и тяхната, но обстоятелствата били принудили Господин Християнин да се разкрие. След като банкера бил удовлетворен от разказаното, бил предупреден никога да не издава истинската самоличност на Господин Християнин, и така никога до ден днешен не е било разобличено кой е бил този мистериозен мъж и кой стои зад загадъчната поръчка. Господин Мартин казал, че мъжът искал камъните да се издигнат в отдалечен район, далеч от основната туристическа местност, и че хората които представлява избрали тази местност, защото в щата Джорджия гранитът имал много високо качество, и защото прабабата на Господин Християнин била родена по тези земи. След ден прекаран в опознаване на различните опции за терен било избрано мястото на върха на най-високия хълм в местността. Г-н Християнин се появил след това още един път и с него носил кутия за обувки, в която носил модела на паметника. Според хората, които разследвали историята и разпитвали местния свещенник – той им казал, че зад този паметник се крият ужасни събития – жертвоприношения, мрачни и езически ритуали, зли събития и др.

Паметника е издигнат върху бетонен фундамент заобиколен от чакъл. Има малък и ограден паркинг за около четири коли, и малка площ на разстояние около камъните, за да го пази от кравите и от туристите. Четирите големи изправени блокове са свързани с определени фази на луната в период от една година. Също се казва, че е и астрономическа обсерватория със слънчев часовник, има и диагонална дупка в съответствие със Северната звезда, и един процеп, който бележи изгрева и залеза на слънцето в зимните и летните слънцестоенета. Има някои други значения също, които се позовават на езически вярвания.

GrandfatherMartinGashweseoma

Индианците Хопи и техните древни шамани казват:

Знаците ще предскажат времето, когато петия свят, една нова епоха започне“.

Мнозина вярват, че ние сега стоим на прага на променящите се събития, които ще доведат до края на един свят, период, и началото на друг. Древните пророчества твърдят, че когато каменните плочи се върнат до центъра на света, ще започне новата епоха. Налице са различни интерпретации в много различни култури по отношение на това, което може да бъде „център на света“ и къде се намира.

Североизточна Джорджия е била считана от индиянците „чероки“ за свещенна зона и са провеждали множество ритуали там преди белия човек да ги изгони и разпръсне във всички посоки. Те са наричали точно тази зона „Ал-йе-ли-A-ло-Хи“,  или в превод: „Център на света“.

230119_371100212978202_1888932605_n
Паметника има гравирани дълги надписи на осем съвременни езика: испански, арабски, китайски мандарин, класически иврит, суахили, руски, хинди и английски език, те били насоки за човечеството в епохата на разума, а на върха на паметника има кратък надпис на четири древни езика, който гласи:

1. „Поддържай човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.“

В момента човечеството наброява над 7 милиарда (worldometers.info). Намаляването му до половин милиард е в основите на философията на Илюминати и на Новия Световен Ред. Те вярват, че избиването на останалите „безполезни хора“ е от полза за тях, защото са по лесно контролируеми 500 млн. население.

Другите точки показват това:

2. Направлявай възпроизводството мъдро – подобрявайки годност и разновидност.

Това съвпада с първото правило, като освен това дава и насоки за начина на подбор и възпроизводство на останалото население – да бъдат оставени само най-годните, здрави и умствено напреднали, като се контролира възпроизводството им чрез изкуствен подбор на родителите за по-нататъшно усъвършенстване на расата. Това е намеса в естествения подбор. Браковете ще бъдат изкуствено планирани. Любовта вече няма да е фактор при създаването на деца.

3. Обединявай човечеството чрез нов жив език.

Една от основните характеристики, които определят един народ като нация и го различават от другите народи е езикът. Обединяването на всички нации под един език ще доведе до загуба на националната му принадлежност, а оттам и до загубата на индивидуалност и разнообразие в националните традиции, история, религия и т.н., които са част от красотата на човечеството. Единна човешка нация ще се управлява лесно.

4. Господствай над страст – вяра – традиция – и всички неща със здрав разум.

Равновесието на чувства и разум е съвършенство, но когато разумът започне да господства над чувствата – хората ще се превърнат в роботи. Често, именно емоционалността на човешкия вид е причина за нашите нещастия – войни, болести, междуличностни конфликти. Но тя е и изворът на хуманност, любов, творчество и т.н.

5. Покровителствай хора и нации с безпристрастни закони и справедливи съдилища.

Когато една групировка от няколко души говори за „покровителство“ над останалите 7 милиарда, това е признак че те смятат себеси за по-съвършенни. Не случайно часовникът в параклиса на Илюминатската „младежка организация“ Череп и Кости е сверен да показва времето с 5 минути напред. Това символизира тяхното убеждение, че стоят над всички останали хора на земята. Законите, с които те планират да ни „покровителстват“ са тяхното разбиране за правда. Различните хора и нации имат различни разбирания за добро и зло, формирано от тяхното собствено и уникално историческо минало и настояще. Налагането на законите на една човешка групировка над друга е намеса във вътрешните и работи. Налагането със сила на фундаменталните разбирания на една групировка над останалата част на света е опит за налагане на тоталитарен режим в света.

6. Позволи всички народи да се управляват вътрешно решавайки външни диспути в един световен съд.

Един световен съд е идея в унисон с идята за Нов Световен Ред. Колко справедливи може да са решенията на съд, който осъжда 6 милиарда души на смърт поради единствената вина, че са се родили в социално слаби страни, където нямат възможност да станат годни по техните норми. Ако тази правна система беше вече изцяло в сила, аз и ти щяхме сега да сме мъртви. Мен лично ме отвращава мисълта за една висша световна инстанция, която има властта да протяга пипалата си до всички кътчета на света.

7. Отменяй незначителни закони и ненужни служители.

Отменянето на „незначителни закони“ би довело до насилствено опростявне на конфликтите и тяхното омаловажаване. Не всичко е черно и бяло. Отношенията са сложни и за всеки прецедент има място за спецификация. Ние сме хора. И най-„незначителният“ закон отразява човешкото ниво на духовно развитие и опит на този етап на развитие. Техният модел за съдебна власт би превърнал света в Pleasantville.

8. Балансирай лични права с обществени задължения.

Това би означавало капитулация на всякакви резолюции за човешки права и свободи. Когато моят телефон се подслушва или е-мейлите ми се четат с оправданието, че това е за сигурността на обществото, аз си задавам 2 въпроса: До колко службите за сигурност действително са способни да осигурят сигурността на хората щом прибягват до такива парадоксални методи? И за какво точно им е нужна тази информация – да ме пазят или да ме контролират?

9. Цени истина – красота – любов – търсейки хармония с Безкрайността.

Безкрайност – Infinite, или както те го наричат – The Big „I“ или Infinite I AM. Това е нарицание на основата на вярването, че всичко е илюзия и реалността е продукт изключително само на съзнанието. Много хора, включително и аз, са склонни да вярват в това. Илюминати нямат монопол над тази теория, но притежават езотерични познания, чрез които могат да контролират реалността на хората.

10. Не бъди тумор на земята – Освободи място за природата – Освободи място за природата.

Това отново е препратка към целта на Илюминати да сведат населението на Земята до половин милиард. Аз, ти и всички тук не сме тумори. Ние сме хора, които се родихме на Земята, и като всички останали имаме право да бъдем тук. Тумори на земята са тези, които създават оръжия за масово унищожение, които задушават всякакви опити за създаване на алтернативни безопасни източници на енергия, които унищожават природата като я превръщат не в естествен източник на храна и енергия за милиардите, а в бойно поле на лични интереси и власт. Не е случайно това, че именно тази шепа хора крещят: Нов Световен Ред.

CaptureОкултния монумент е наричан още „Конституция на Новия световен ред“ и е адресиран до специална група хора, които били „оцелели“ след предизвикан Апокалипсис в миналото, те знаят кой е истинския автор на гранитните „заръки“. Тези теории, че е съществувал глобален робски контрол са споменавани от много голям кръг хора по света, сред тях са и Карол Войтила (Папа Йоан Павел II), който казва:

До края на това десетилетие ние ще живеем под първото Единно Световно Правителство, което някога е съществувало в обществото на нациите… правителство с абсолютна власт да решава основните въпроси на оцеляването. Единното Световно правителство е неизбежно“.

Ето какво ни казват сега, и какво са ни говорили от дълги години публично и други хора от различни сфери:

160px-Henry_Kissinger

Хенри Кисинджър

„Който контролира храната – контролира хората. Който контролира енергията – контролира цели континенти. Който контролира парите, може да контролира света.”

„Унищожаването на популацията трябва да бъде основен приоритет на американската външна политика към Третия свят.“

– Хенри Кисинджър, държавен секретар на САЩ, (1973-1977 г.), ционист.

220px-Thomas_Jefferson_by_Rembrandt_Peale,_1800

Томас Джеферсън

Аз вярвам, че банковите институции са по-опасни за нашите свободи, отколкото постоянните армии“. – Томас Джеферсън

David+Rockefeller1

Д. Рокфелер

Сегашният прозорец от възможности, по време на който миролюбивият и взаимнозависим световен ред може да бъде изграден – няма да бъде отворен твърде дълго. Ние сме на предела на глобална трансформация. Всичко от което се нуждаем сега е една голяма криза и народите ще приемат Новия Световен Ред.“ – Дейвид Рокфелер, ционист, 23 Септември 1993

SEBL026

Джеймс П. Варбург

Ние ще имаме Световно Правителство, независимо дали го харесвате или не. Единственият въпрос е как ще бъде постигнато световното правителство – насила или чрез съгласие“ – Изявление пред американския Сенат, 7 Февруари 1950, ционист, Джеймс Поул Варбург.

830831_larrymcdonald1c_sm

Лари Макдоналд

Целта на Рокфелерови и техните съюзници е да създадат единно световно правителство, кобминирайки суперкапитализма и комунизма под един и същ покрив, и под техен контрол.. Дали имам предвид конспирация? Да. Аз съм убеден, че има такъв заговор, международен по обхват, планиран преди поколения и невероятно зъл в своята цел“ – Конгресмен Лари П. Макдоналд, 1976

280px-Disraeli

Б. Дизраели

Правитлествата в днешно време трябва да се договарят не само с други правителства, с императори, крале и министри, но също така с тайни общества, които имат навсякъде техни безскрупулни агенти и могат в последния момент да объркат всички планове на правителството.“ – Бенямин Дизраели, ционист, министър-председател на Британия, 1876 г.

bertrandrussell

Бъртранд Ръсел

Диети, инжекции и рецепти ще бъдат комбинирани едновременно от много ранна възраст, за да станат хората с характер и вярвания удобни на властите и така всяка сериозна критика към властта ще стане психологически невъзможна”. Бъртранд Артър Уилям Ръсел, „Въздействието на науката върху обществото“ (1952), ционист.

 

ao08

Д-р Розали Бертел

Доктор Розали Бертел потвърждава в статия във в. „Таймс“ от 23 ноември 2000 г., че американски учени работят усилено върху създаването на методи за въздействие върху климатичните промени. Д-р Бертел твърди, че проектът HAARP включва разработка на начини за предизвикване на урагани и тайфуни, или да отклонява и пренасочва водните изпарения в атмосферата с цел предизвикване на суша или наводнения в определени райони на планетата. За същото Збигниев Бжежински пише още през 1970 г. в книгата си „Между две епохи“:

Науката ще направи възможно лидерите на великите нации да разполагат с технически потенциал за водене на тайна война, в която ще е необходимо да участват само минимален брой агенти на силите за сигурност. Тези техники дават възможност за оказване на въздействие върху климата и тези промени да бъдат използвани за предизвикване на продължителни периоди на засушаване или бури.“

Смятам, че това е опит за оказване на влияние върху посоката на парните течения [потоците от изпарения намиращи се в долния слой на атмосферата], които са по пет във всяко от полукълбата и носят дъжд от тропиците към умерените пояси. Когато се промени курсът на тези течения, това може да предизвика суша или наводнение. Има вероятност и манипулациите на йоносферата, извършвани от HAARP, да оказват влияние върху формата на струйните течения, което на свой ред дава отражение върху температурата и местните атмосферни явления.” – Розали Бертел

Ние можем (или скоро ще можем) да управляваме времето. Не говоря просто за разпръскване на кристален йод в облаците, а за предизвикване на дъжд – това вече така и така се прави. Имам предвид истинско управление“. – Д-р Ричард Дей, директор на отдела по медицина в Американската федерация по планиране на семейството, 1969 г.

bill-gates-2-vaccine

Бил Гейтс

В света днес има 6,8 милиарда души. Населението бързо се доближава до 9 милиарда. Ако свършим добра работа с новите ваксини, здравни грижи, помощ в областта на репродуктивното здраве, ние може да го намалим с 10-15%. “ – Бил Гейтс, основател на Майкрософт.

383979452

Пол Ерлих

Всеки човек, който сега се появява в света, внася диспропорция в околната среда и системите за поддържане на живота на планетата.” – Пол Ерлих, ционист,  научен съветник на бившия американски президент Джордж У. Буш

cousteau pic4

Жак Кусто

За да се стабилизира населението в световен мащаб  трябва да унищожаваме ежедневно по 350 000 човека.” – Жак Кусто, френски изследовател и автор.

Douglas Tompkins Tribute 2016

Дейв Форман

Моите три основни цели: намаляване на населението до 100 милиона в световен мащаб, унищожаване на  промишлената инфраструктура за да видим пустинята с пълният и набор от видове, връщащи се по целия свят.” – Дейв Форман, природозащитник и съосновател на радикалното екологично движение Earth First!

311224_371090112979212_1889786949_n

Принц Филип

Ако се преродя, бих искал да се върна на земята като смъртоносен вирус, за да се намали човешката популация.“ – Принц Филип, херцог на Единбург, съпруг на Елизабет II – кралица на Великобритания.
Sanger, Margaret H

Маргарет Сангър

„Най-висшата проява на милост, която семейството може да окаже на  децата си – е да ги убие.”

“Контролът на раждаемостта в крайна сметка трябва да доведе до по-чиста раса.” – Основателят на Американската федерация за семейно планиране, Маргарет Сангър.

hqdefault

Ерик Пианка

Тази планета може да издържа половин милиард хора, които ще живеят в относителен комфорт, без да се вреди на природата. Населението трябва да бъде силно намалено възможно най-скоро, за да се намалят  вредите за околната среда. “ – Учител по биология в университета на Тексас, в Остин, Ерик Пианка.
xilari_klintan_new

Хилъри Клинтън

Тази година САЩ поднови финансирането за репродуктивното здраве чрез Фонда на ООН за населението, и се очакват по-нататъшни инвестиции. Наскоро американския Конгрес е отделил повече от 648 милиона долара за чуждестранни програми, за подпомагане на семейното планиране и репродуктивното здраве в световен мащаб. Трябва да добавя, че това е най-голямото отделяне на средства за повече от десет години.” – Ръководител на Държавния департамент на САЩ – Хилъри Клинтън.
depopulation-520
Ако си въобразявате, че вие влизате в плановете за тези, които да не бъдат унищожени – силно се заблуждавате! На постоянен прицел сте от такива индивиди, които се считат за нещо повече от вас. Считат се за Елита на света. Докато те имат по няколко деца, същите ви казват, че не можете да имате изобщо.
new-world-order-ahead
peter-singer-2015-jpg-size-custom-crop-1086x681

Питър Сингър

Така че защо да не сме последното поколение на планетата? Ако всички ние се съгласим на стерилизация, тогава няма да правим никаква жертва – можем да празнуваме нашия начин на изчезване!“ – философ от Принстънския университет, Питър Сингър.

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

39 мнения за “Новите 10 заповеди

 1. Единствения изход за спасение на човечеството, (включително и на тези умопобъркани) е изграждане на Съзидателно Общество по целия свят – не е много сигурно дали те ще успеят да реализират плановете си или преди това ще бъдем унищожени от задаващите се глобални космически катаклизми, за които се знае но се мълчи…

 2. НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТАЗИ ЛУДОСТ ДА СЕ СЛУЧИ !!! 👍 НИКОГА. 💥💥💥 ТОВА СА САМО СЪНИЩАТА И УМОПОБЪРКАНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ – САТАНИСТИ. 👿 ТЕ СА ПСИХОПАТИ – И ЩЕ БЪДАТ ЕЛИМИНИРАНИ !!!

 3. Чета коментарите, последните са от далечната 2014 година.
  Тогава 90% от популацията на Homo Sapiens се смееха над такива писания …
  Тъжно, много тъжно …
  Още ли мислите, че имате свободния избор да живеете ?!
  Четете внимателно.
  Преди време това бяха теории на конспирациите, сега е наша реалност.

 4. Аз викам да се избием по стар български обичай – с манлихери, но първо да избием богатите и децата им, ей тъй за шармантност.

  Инак това с 500 млн. е пълен ташак. Човечествето идеално си е виреело и на 1 млрд, ще вирее и на 2 млрд. Останалото е излишък, който трябва да бъде намален постепенно във времето.

  Тъй че НЕ РАЖДАЙТЕ, освен ако нямате силна нужда от това.

  • Я Стига Глупости !!! 👍 Земята , може да Изхранва Неограничен брой Хора. Всичко останало са Глупостите на Глобалистите. 👿 ТЕ ЩЕ Бъдат Елиминирани. Раждайте , колкото се може Повече. 💥

 5. Всъщност тези заблудени хора правят това, което е писано още преди хиляди години в Библията, че ще се случи – появява се една световна диктатура, ще се появи и антихрист, който ще седне в храма на Соломон в Йерусалим – той ще убива мнозина и ще се опита да ги принуди да сложат белега на звяра на челото или дясната си ръка – но който го сложи ще погуби душата си. 42 месеца след появата му Бог ще дойде и ще го унищожи и ще има нов свят – смъртта ще бъде премахната, нещата ще бъдат отново както в едемската градина.

  • А не сте ли забелязали, че сметките на всекиго и за всичко, в крайна сметка излизат криви? И единственото, което остава е напразно похабяване на ресурси? 😀 😀 😀

 6. Това е виждането на масонската ложа и техните поддръжницзи.Те се смятат за новите зидари на света.Ь последствията какви ще са никой не знае…

  • Знаем Последствията. 👍 Глобалистите – Сатанисти 👿 ще бъдат ИЗБИТИ на ТРИБУНАЛА за Заговора им за Унищожение на Света. 💥 И Целия Свят – ще Мирне от Тях.

 7. Мисля че статията е доста добра, и вместо да се мислите дали е вярно или не е вярно 1 ден като си имате деца ги научете да не бъдат алчни за власт защото явно власт имащите хора бързо си губят разсъдъка … А тия по горе им пожелавам да се отровят с собствените си гадости 🙂

 8. Вижте ги как всеки ден ни ръсят чрез изкуствени облаци (матовите и развлачените) и облъчват със системата HAARP (без да броиме клетъчните системи) с център за управление във Великобритания. И не са питали никого. И няма значение дали обсипваната от авиация страна е членка на НАТО или не. За мен са възможни 2 варианта. Единият е, че рептилските помощници бързат да отровят максимално Земята, тъй като знаят, че я губят от контрол поради завръщането на Силите на светлината. А за тях живота на тази планета губи смисъл, ако загубят замъците си и неограничения комфорт. От друга страна, господарите им са готови да осигурят (за част от т.н. елит), чрез високотехнологични портали евакуацията им на други поробени планети, докато останалите ще са съпротива срещу промените от вече оборудвани подземни и други бази. Вторият вариант е, че може би и Светлите също смятат, че земята е пренаселена и временно си затварят очите. А съзнавайки това, досегашния елит се е заел с „божията“ работа, надявайки се да отложи изчезването си с няколко поколения, пък току виж и ситуацията в космоса отново се е променила…Надеждите на Светлите, че човечеството се е посъбудило и узряло може би са са се поохладили след примерите с въвличането ни в какви ли не конфликти и прояви на животинска жестокост (тука влиза и месоядството) и практически продължаващата ни пасивна подкрепа за “ елита“. Тъй като Горните са извън линейното време, за тях може би не е проблем да поработят в посока узряване на човечеството, още 300 или 800, или ако се наложи хиляди години…

 9. Африка изхранва ли се сама, изхранва се. Може ли да се умножи добрата почва в Африка, може. Може ли, Сахара да стане градина, може. Може ли да има безкласово общество – само средна класа, може. НО ТОГАВА С ЕЛИТА ЩЕ Е СВЪРШЕНО, И ЕЛИТА ЗАТОВА НЕ ЩЕ ТОВА.

 10. Не знам какво правят и мислят гореспоменатите, но фактите са:
  1) Най големи бедствия в момента има в САЩ.
  2) Населението на САЩ намалява от 5 години с около 2 милиона на година.
  3) САЩ дължи над 56 трилиона долара.
  А нашите политици скоро няма да са такива.

  • Смотан трол! Незнам как те оставят да пишеш помията си на тази страница. Вземи се разкарай като не ти отърва – боклук.

   • Е поне не обиждам другите… Само да ви подхвърля, че все още няма източници на цитатите накрая. Мисля си, че сте си ги измислили у вас, типично в стил „вестник 24 часа“.

  • КОЕ Е МАНИПУЛАЦИЯ – ИСТИНАТА ЛИ ? Ако е така , не чети от този сайт и си чети МАСмедията пълна с лайняни и неистински манипулативни новини!

 11. Оцеляването на България и българите минава през пътя описан на http://www.zaedno.mobi – всички други опции са губещи. Билдерберг не са чак толкова всесилни, още повече, че и други ще им се противопоставят; за нас обаче те са на път да постигнат целта си, щом патриотично настроената част от интелигенцията все още се мота, вместо да обедини нацията срещу сегашния геноцид и разложение.

 12. Наистина става страшно… Всичко тук написано е истина. Кръгът Билдерберг ще постигне целта си. А нашето продажно проамериканско правителство трябва да бъде изритано час по-скоро, докато не са ни унищожили напълно…

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.