За нас

ANONYMOUS BULGARIA (АНОНИМНА БЪЛГАРИЯ) сме малка група от хора, които сме обединени чрез сходността на начина, по който виждаме и приемаме заобикалящия ни свят. Него искаме да представим на нашите читатели по начина, по който го виждаме и възприемаме за да се разкрие пред очите на зрителя една гледка тотално извън „кутийката“. Така тя може да доведе до революционни събития и мисли, които да променят личното възприемане за света и начин на мислене. Мислене извън рамките на проповядваното от водещите световни и локални сили.

В общия профил на всички в екипа ни, може да се каже, че сме анти-глобалисти, родолюбци, свободно мислещи, които гледаме на нещата противно на общопредставяното от политици, масмедии и съвременното обременено с измами, лъжи и пропоганда общество. Ние сме противници на насилието, когато се ползва с политически и религиозни цели.

Всеки един от нас има различно виждане по определени теми, но се стремим да се допълваме. Стараем се да сме коректни спрямо нас и нашите читатели.

Ние сме анонимни българи от различни среди и части на света. Нашата активност тук е провеждана изцяло на доброволни начала и без материална облага.

Сътрудничим си с различни съмишленици по света и у нас, без които нямаше да съществуваме днес. Те са хора, които са ни помагали, както в интернет-мрежата, така и на улицата по воденето на различни разследвания, събития, демонстрации, идеи, проекти, публикации и др. Понякога е опасно да си търсач на истината и това е една от причините нашият екип да е много променлив и гъвкав.

Ние не принадлежим към никоя политическа партия. Нямаме нищо общо с неправителствени организации. Ние не целим да създаваме публична организация от каквото и да е естество. Нямаме намерение да влизаме в коалиция с политически партии, олигархия, медии и мозъчни тръстове. Имаме много приятели и колеги активисти, администратори на други уеб сайтове и страници, но се разграничаваме от тях. Всичко от което се интересуваме сте вие, нашите читатели.

Ние сме едни от вас, хората търсещи свобода, равенство, справедливост и истина.

Можете да ни пишете на е-поща: anonybg@protonmail.ch (сменяме пощата).

От екипа на ANONYMOUS BULGARIA

10 мнения за “За нас

 1. Аз съм възрастна жена,родена съм през 1949г.,но родителите ми,светла им памет, са ми разказвали доста неща.От тях знам,че през 1949г. тук все още е имало войници от „червената“армия. Родителите ми са се грижели за ранен офицер ,Владимир,който бил единственият оцелял от семейството си след блокадата на Сталинград.Та благодарение на този офицер майка ми не е била отвлечена и всички жители на селището били предупредени да укрият ценните си вещи от ограбване.Вероятно „неговите“ са го убили,както се е опасявал офицерът,защото така и не се е обадил повече.Благодарение на хора,като Вас,които пишете за премълчавани,укривани и държани в тайна (секретни) истории аз научих много неизвестни за мен истини,като например,че 3-та украинска армия е оставена в България,за да „помага“ в управлението на държавата след 1944г.,а е известно,че Украйна е била известна с името „малкият вермахт“….До коя година са останали не знам.Колко от тях са останали завинаги да ни „помагат“ не ми е известно,но е факт,че голяма част от управниците ни са учили,живели,работили в Украйна,създали са семейства с украински гражданин…Бях чела някъде,че България винаги е била управлявана от руските масони след руско-турската война (те са убедили руския император да започне войната,като са му показали древна карта с означени златни находища и др.п.),но дали е така…не се знае.Факт е обаче,че над нас се е упражнявал геноцид не само през турско робство,но и след това и този геноцид не е спрял…Не мисля,че раждаемостта е намаляла случайно,не мисля,че многото автоимунни нелечими болести са случайни,не мисля,че както по Тодор Живково време,така и сега сме с най-ниските заплати и пенсии(аз съм работила,като инвеститорски контрол,плащала съм си пенсионните вноски,но получавам 221,83лв пенсия,някои от певците,които не са си плащали пенсионните осигуровки,за да си получат целия хонорар…),не мисля, че случайно беше и така наречения „възродителен процес“…Това е обаче дълга тема и не може да се опише в Коментар,защото ще трябва да си спомним за богомилите,за Калоян и победата му над Балдуин…и т.н.:))Та, благодаря Ви,че Ви има,че пишете по щекотливи теми и ни „отваряте“ очите.Бъдете живи и здрави.

 2. Всичко това е чудесно-да надуем свирката!Само че,с цъкане на лаптопа ефекта е минимален.

 3. Аз ли съм прост/сляп или никъде не пише е-пощата, чрез която можем да Ви пишем?
  Има едно материалче, което желая да споделя с Вас и да му бъде направен анализ – така да се каже.

 4. Благодарение на вас и на останалите такива хора по света се „събудих“ за това, което се е случвало и се случва в момента! Дано само не се случва в бъдеще! Ние сме тези, които трябва да го предотвратим!

 5. Поздравления за съдържателите на този сайт! Днес успяха да изпреварят infobalkani.wordpress.com в класацията „Top Blogs“ сред българските блогове на платформата wordpress.com и се изкачиха на първо място!

 6. Анонимността изначално е доказателство за страхливост. Когато си си направил труда, за да сториш нещо, каквото и да е то, и си убеден, че е трябвало да го направиш, не бива да се криеш зад маската с мустаците. Имаше навремето едни анонимници, които съсипаха битието на стотици хиляди хора в България. Иначе този списък задължително трябва да се допълва, но не бива да се криете, защото това слага лъжичката с катран в кацата с мед! ОК!

  • Извини ме, прост човек, но следователно ако се водя по твоето виждане в изложения от теб коментар, би следвало да заявя, че ти си страхливец тъй като не пишеш коментар тук под собственото си име. Обезсмисля се просто написаното от теб.
   От друга страна ти не ходиш в обувките на хората от екипа на ANONYMOUS BULGARIA за да критикуваш, защо са анонимни. Имат си тяхните причини, които явно са свързани с преследване свободата на словото от различни структури. Просто давам пример 😉

   • България има нужда от хора като вас ! Нека делото ви да пребъде в името на истината и благополучието на изстардалия български народ!

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.